6è CICLE DE CONFERÈNCIES ORGANITZADES PEL COAA

El dijous dia 16 de febrer a les 19 hores en el marc del 6è cicle de conferències organitzades des del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra tenim el plaer de convidar-vos a la conferència:

“PROJECTES D’USOS MIXTS”

La conferència anirà a càrrec de la Sra. Caterina Memeo arquitecta i professora de l’assignatura “Anàlisis d’Intervencions” en el Máster en Restauració de Monuments Arquitectònics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
En el 2050 el 70% de la població mundial viurà a les ciutats. Combatre el canvi climàtic al mateix temps que doblem els entorns urbans implica sense dubte pensar ciutats més sostenibles.
Les ciutats es troben en un punt d’inflexió i els esquemes d’ús mixt responen al repte que han d’enfrontar: posar les persones al centre. Els models monofuncionals i orientats al cotxe ja no són sostenibles pel seu alt cost social i ambiental.
Conceptes com densitat, varietat, caminabilitat, placemaking, sentit de comunitat, natura, s’imposen com noves exigències de l’urbanisme actual.
Tant en les regeneracions urbanes com en els barris de nova creació el model basat en el mix d’usos respon a les necessitats socials i mediambientals que la pandèmia ha contribuït reforçar.
En els últims anys L35 ha aprofitat l’experiència en la que anomenen distribució dels fluxos per dissenyar nous esquemes que ajudin a configurar el tipus de ciutat que necessitem.
Analitzarem alguns dels projectes més destacables d’ús mixt realitzats per L35 en diferents països i la metodologia emprada per donar resposta als reptes que suposen.

Us preguem que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic info@coaa.ad o al tel. 861202