5è CICLE DE CONFERÈNCIES ORGANITZADES PEL COAA

El dijous dia 24 de novembre a les 19 hores en el marc del 5è cicle de conferències organitzades des del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra tenim el plaer de convidar-vos a la conferència:

“REHABILITACIÓ ENERGÈTICA DELS EDIFICIS RESIDENCIALS A BARCELONA, REPTES, SOLUCIONS I TENDÈNCIES”

La conferència anirà a càrrec de la Sra. Còssima Cornadó, Doctora arquitecta, professora del Màster d’estudis Avançats en Arquitectura MBarch-ETSAB especialitat en Rehabilitació i Restauració Arquitectònica de l’Universitat Politècnica de Catalunya.

El context actual de crisis climàtica i energètica, amb les conseqüències a nivell econòmic que està comportant, ha evidenciat una problemàtica ja present en el passat recent: la pobresa energètica.
L’elevat preu de l’energia juntament amb un parc edificat poc eficient porten a situacions on persones sacrifiquen el confort, prescindint de la climatització i la cuina de menjar calent, perquè el preu de l’energia és excessivament elevat.
La conferència farà un recorregut sobre com s’ha adreçat la rehabilitació del teixit residencial a Barcelona, identificant les diferents tendències, models d’ajuda a la rehabilitació, intervencions més freqüents, dificultats i reptes a futur.

Us preguem que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic info@coaa.ad o al tel. 861202