JORNADA TÈCNICA D’INJECCIONS DE RESINA EXPANSIVA PER A LA MILLORA DE TERRENYS DE FONAMENTACIO (PRESENTACIO DARRERES NOVETATS URETEK).
Us informem que el dimecres dia 22 de juny a les 18 hores a la seu social del COAA, tindrà lloc la jornada tècnica “INJECCIONS DE RESINA EXPANSIVA PER A LA MILLORA DE TERRENYS DE FONAMENTACIÓ” a càrrec de:
. Ponent: José M. Benítez (DIRECTOR COMERCIAL)
. Rubén Galisteo del Río (ENGINYER GEÓLEG-DELEGAT ZONA EST URETEK)
A URETEK® som especialistes en donar solucions a la reparació d’estructures amb injeccions de resina. Les nostres tecnologies patentades, mínimament invasives, rapides i conservatives, ens permeten treballar sense interferir en la vida i activitats de les persones.
Oferim solucions pera la consolidació de terrenys de fonamentació i murs, la detenció de filtracions, el rebliment de cavitats subterrànies, l’aixecament de soleres i paviments i l’estabilització de murs de contenció.
• INTRODUCCIÓ AL SISTEMA D’INJECCIONS DE RESINA EXPANSIVA PERA LA MILLORA DE TERRENYS I CONSOLIDACIÓ DE FONAMENTS.
• NOVA TECNOLOGIA PER AL SEGUIMENT RADAR EN TEMPS REAL DE LES INJECCIONS DE RESINA EXPANSIVA (DEEP INJECTION ULTRA):
• NOVA TECNOLOGIA D’ATIRANTAT DE MURS: Realització d’ancoratges injectats amb resina expansiva pera l’estabilització de murs de contenció.
• PRESENTACIÓ TECNOLOGIA WATER BARRIER per a la impermeabilització de murs de sota mitjans; amb l’ús de resines expansives i gel de sílice.
• PRESENTACIÓ DELS DARRERS CASOS MÉS INTERESANTS I SIGNIFICATIUS REALITZATS PER URETEK EN L’AMBIT DE L’EDIFICACIÓ.
Us preguem confirmeu la vostra assistència al correu info@coaa.ad o al telèfon 861202.